Dobro došli na Hotel Venezia website.

Smješten na rskrižju puteva Split-Posušje-Grude u Imotskom.

Naš hotel pruža vam sve usluge potrebne za ugodan poslovni i privatni boravak. U hotelu Venezia ponosni smo na pružanje kvalitetne usluge i ugodne atmosfere.

Blizina javnog prijevoza i vlastito parkiralište te prekrasan pogled na Imotsko polje čini hotel posebno privlačnim.

Seminari, promocije, kokteli, i banketi za godišnjice i druge poslovne i privatne proslave, organiziraju se u ugodnom ambijentu hotela Venezia s bogatim izborom domaće i internacionalne kuhinje.

Ovi eventi ostaju nezaboravno iskustvo svima koji očekuju najbolju uslugu. Kontaktirajte nas za za sve dodatne informacije.

Hotel Venezia

2006 godine hotel pokreće obitelj Đuzel iz Imotskog, koja se ugostiteljstvom bavi već dugi niz godina u dobro omiljenom i poznatom restoranu "Venezia" - Imotski.

Hotel posjeduje prikladan parking prostor, caffe bar, restoran te odlično oremljene gostinske sobe s kupaonicom, TV-SAT opremom i telefonom.

Upotpunite i uljepšajte svoj boravak u našem hotelu i gradu nekim od organiziranih izleta:

Razgledajte Imotski, grad u kojem boravite, grad jezera, kulture i arhitekture. Upoznajte tajnovitost i grandioznost starog grada. Doživite ljepotu veličanstvenog parka prirode Plavog i Crvenog jezera. Isprobajte kvalitetu vina i domaćih gastro proizvoda čuvenih vinskih podruma.

Restoran

Hotel Venezia posjeduje restoran za 60 osoba.

U ponudi hotelskog restorana nalaze se regionalni specijaliteti iz cijele Hrvatske. Uz nacionalnu kuhinju uslužujemo i jela različitih svjetskih kuhinja a također i jela koja se spremaju prema posebnim zahtjevima, kao što je vegetarijanska i Kosher hrana . Uz probrana jela bit ćete posluženi velikim izborom kvalitetnih domaćih i stranih vina iz naše vinske karte te vrhunskim slasticama. Naše uslužno osoblje će Vam s radošću preporučiti menu prema Vašim željama i prilagoditi ga veličini grupe i prigodi povodom koje organizirate objed.

Terasa

Uz restoran posjeduje terasu za 40 osoba s neodoljivim pogledom ka Imotskom polju koji sigurno ne ostajete nezapažen.

Gostinske sobe

U hotelu možete pronaći dvokrevetne, trokrevetne i bračne sobe. Sve sobe posjeduju klimatizaciju, TV-SAT opremu, telefon, sef, te priključak za internet.

Svaka je od naših soba funkcionalno namještena kako bi gosti u potpunosti imali ugodan smještaj.

Caffe bar

U našem caffe-u možete pronaći sve vrste osvježavajućih, alkoholnih i bezalkoholnih pića.

Naša lokacija

Hotel Venezia
A. Brune Bušića bb, Imotski (Hrvatska)

Hotel Venezia
A. Brune Bušića bb, Imotski (Hrvatska)

website: www.hotel-venezia.hr
e-mail: info@hotel-venezia.hr

Recepcija:
Tel. 021 671 000
Fax. 021 671 011

Restoran:
Tel. 021 671 013